Avio karte Beograd Beč, Hoteli

Da li postoji još karata za Beč po ceni od 99 eur? Kupila bih sutra, jer vidim da akcija još sutra traje. Potrebne su mi 2 povratne karte (za period od 7.3.-10.3.)

ODGOVOR

Avionske karte za Beč

Nema više karata za Beč po ceni od 99 eur, za polazak iz Beograda 7.3.2012. i povratak 10.3.2012.

Najpovoljnija cena za 2 povratne avionske karte koje sam vam pronašla za ove termine putovanja iznosi 29.388 dinara sa svim uračunatim taksama, a let obavlja avio kompanija Niki.

Polazak iz Beograda je 7.3.2012. u 19.15h, a u Beču ste u 20.35h.
Povratak iz Beča je 10.3.2012. u 8.40h, a u Beograd stižete u 9.55h.

Ovu ponudu, kao i red letenja drugih avio kompanija za isti datum putovanja možete pogledati na linku Avio karte Beograd Beč. Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete odmah da rezervišete aviokarte.

Na linku Jeftine aviokarte za Beč možete da proverite ponude i cene karata i za druge datume leta

Online rezervacija avio karata

Detaljne instrukcije kako se vrši rezervacija i plaćanje karata pročitajte na linku Online kupovina

Avio karte možete rezervisati i telefonom, pozivom na broj +381-62-28-00-29 radnim danima od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, možete nas kontaktirati i preko broja 0800-085-085, a poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

 

Online naručivanje osiguranja

Za putovanje u Austriju preporučujem vam da obezbedite sebi i putno zdravstveno osiguranje. Naručivanje polise se vrši na linku Uniqa putno osiguranje.

Popunite formular traženim podacima i mi ćemo vam odmah poslati mailom instrukcije za uplatu, pri čemu plaćanje možete da obavite na način koji vama najviše odgovara. Nakon uplate, polisa osiguranja će vam biti poslata na mail.


Naćini plaćanja za avionske karte i putno osiguranje

Rezervisane avio karte i naručeno putno osiguranje možete platiti na nekoliko načina, što zavisi od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • vikendom iz Srbije ili iz inostranstva: samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta
  • iz Srbije tokom radne nedelje: gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, Visa ili Master karticom online, preko firme nalogom za prenos, e-bankingom, putem web kredita preko Raiffeisen banke ili SMS-om ako koristite Telenorovu uslugu PlatiMo

Online rezervacija hotela u Beču

Preko linka Online Hoteli u Beču pogledajte ponudu i za hotelski smeštaj u periodu od 7.-10. mart 2012. Cene za trodnevni boravak u dvokrevetnoj sobi se kreću od 13.238 dinara.

Izaberite hotel koji vam najviše odgovara i odmah online rezervišite sebi sobu za trodnevni boravak u Beču.
Za rezervaciju vam je neophodna neka od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, Diners Club ili American Express, pri čemu bih vam napomenula da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervacije.

Ukoliko budete imali potrebu za bilo kakvim promenama ili otkazivanjem smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

Ponudu hotela u Beču za drugi period boravka pogledajte na linku Online hoteli.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA