Avio karte Beograd Bec

Putujem na relaciji Beograd Beč 2 puta mesečno avionom. Koje avio kompanije imaju direktan let i da li postoji svakog dana? Da li postoji neki dan kada je avionska karta najjeftinija i kolika je cena i koja tezina prtljaga je uracunata u cenu avio karte?

ODGOVOR

Na relaciji Beograd Beč postoji direktan let svakog dana, a obavljaju ga avio kompanije Air Serbia i Austrian Airlines.

Cena najpovoljnije povratne avionske karte se kreće od 79EUR sa svim uračunatim taksama. Svakako, ukoliko unapred kupite avionsku kartu sigurno ćete imati povoljniju cenu, a kako se približava datum leta, tako je avionska karta sve skuplja. Do Beča vrlo često možete pronaći avio kartu po promotivnoj ceni

Sve ponude letova pogledajte na linku Beograd Beč

U cenu za direktan Air Serbia let je uračunat čekirani prtljag težine do 23kg i karta ima mogućnost promene po uslovima tarife. Kod Austrian Airlines kompanije je situacija drugačija - u cenu je uračunat samo ručni prtljag, a za veliku torbu se doblaćuje 20eur po pravcu i karta nema mogućnost promene. Ako želite da ima doplata je 50eur i sve možete završiti sa nama direktno.

Detaljne instrukcije kako da rezervišete kartu pročitajte na linku Online kupovina

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA