Beograd Beč cena karte

Molim Vas, kolja cena je za povratnu avio karta za let Beograd Beča u decembru, pred katolički Božić? Interesuje me direktan let i cenu avionske karte sa svim uracunatim taksama? Hvala

ODGOVOR

Cene avionskih karata zavise od datuma putovanja, i veoma se razlikuju od dana do dana leta.

Zato vam preporučujem da na linku Avionske karte za Beč upišete kao polazište BEG, odredište VIE, unesete tačne datume putovanja koji vama odgovaraju i dobićete ponudu svih raspoloživih letova za taj termin leta, sa cenama. Prikazane cene su konačne, sa svim uračunatim taksama i ne biste imali nikakve dodatne troškove preko te cene.

Najjeftinija avio karta za Beč pred Božić

Trenutno najjeftinija povratna avio karta na relaciji Beograd Beč iznosi 9.691 dinara, sa svim uračunatim taksama.

Let obavlja avio kompanija Austrian Airlines. U pitanju je direktan let, imate nekoliko polazaka u toku dana na raspolaganju, a najbolja kombinacija je sledeća:

Da pogledate ponudu za ovaj let kliknite na Beograd-Beč avionska karta. Na ovom linku možete online da besplatno rezervišete avio kartu. Rezervacija najčešće traje 12 sati i u tom roku je neophodno i da obavite plaćanje aviokarte online ili na neki drugi način, koji vama najviše odgovara.

 Kupovina avio karte preko interneta

Detaljno uputstvo kako da kupite kartu na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina.
Avionsku kartu koju rezervišete na sajtu možete platiti na jedan od načina:

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva naš broj telefona je +381-62-28-00-29

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

Bec

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA