Let od Beograda do Austrije

Intresuje me let od Beograda do Austrija - Ninigen u periodu od 21. novembra do kraja meseca, sa tim da mi povratak bude za pet dana od dana polaska? I cena povratne karte

ODGOVOR

Aerodromi u Austriji

U Austriji postoje aerodromi u sledećim gradovima: Graz, Innsbruck, Klagenfurt, Linz, Salzburg, Vienna, Wels, Wiener Neustadt i Zeltweg.

Kako ne postoji aerodrom Ninigen, predlažem vam da na linku Let od Beograda do Austrije pogledate ponudu letova iz Beograda za neki od prethodno navedenih aerodroma, koji vam najviše odgovara. Unesite kao odredište grad u koji želite da letite, izaberite datume putovanja i dobićete listu svih raspoloživih letova sa cenama.

Online kupovina avio karata

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.

Ukoliko vam je prilikom rezervacije potrebna pomoć, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 23h. Ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Da pogledate ponudu letova i cene avionskih karata za bilo koji datum putovanja ili destinaciju popunite masku sa leve strane ili kliknite na link Najjeftinije avio karte.

Najpovoljnija aviokarta Beograd Beč

Ukoliko vam odgovara let do Beča, najjeftinija povratna avionska karta za polazak 22.11.2011. i povratak za 5 dana, 27.11.2011. košta 11.926 dinara. U ovu cenu su uračunate sve takse i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

Ovo je direktan let koji obavlja Austrain Airlines aviokompanija.
Poletanje iz Beograda je u utorak 22.11.2011. u 8.05h, a u Beč slećete u 9.30h.
Povratak iz Beča je u nedelju 27.11.2011. u 6.20h. U Beograd slećete u 7.25h.

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Beograd Beč let. Na istom linku možete besplatno online da rezervišete avionske karte za izabrani let, a plaćanje je potrebno da obavite u roku od 12 sati.

Plaćanje avionskih karata

Rezervisane avio karte možete platiti Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije ili na neki od načina:

Putno osiguranje

Preko našeg sajta možete online naručiti i putno osiguranje za putovanje u inostranstvo. Unesite potrebne podatke na linku Uniqa putno osiguranje, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka u inostranstvu. Po vašoj uplati stići će vam polisa osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA