Jeftine avio karte Beograd Beč

Trebaju mi dve najjeftinije avio karte Beograd Beč. U pitanju su povratne avionske karte od 10. do 17. maja. Da li mozete da mi kazete cenu avio karte za ovaj let i preko koje avio kompanije su jeftinije cene avio karata? Da li preko avio kompanije Austrian Airlines ili Air Serbia?

ODGOVOR

Povoljne avio karte do Beča

let-beograd-bec

Povratna avionska karta na relaciji Beograd Beč za polazak u četvrtak 10.05. a povratak za nedelju dana 17.05. iznosi samo 10.563 dinara preko kompanije Austrian Airlines. Cena preko kompanije Air Serbia je 145 evra po karti.

Za dve avio karte ukupna cena je 21.126 dinara

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Let do Beča. Izaberite let i na istom linku možete online besplatno da rezervišete aviokartu, a plaćanje je potrebno da izvršite u roku od 12 sati, jer rezervacija u većini slučajeva toliko važi tj. do ponoći istog dana kada je urađena.

Ako vam ova ponuda ne odgovara, ponudu letova i cene karata za bilo koji drugi datum putovanja ili destinaciju pogledajte na Jeftine aviokarte.

Kupovina avionske karte preko interneta

Detaljno uputstvo kako da kupite karte pročitajte na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina:

  • Putem Visa ili Master kartice bilo da se nalazite u zemlji ili inostranstvu i u svako doba dana ili noći
  • uplatu tokom radne nedelje u Srbiji možete izvršiti i uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Avionske karte možete rezervisati radnim danima (od ponedeljka do petka) u periodu od 09h do 20h pozivom na broj 0800-085085 sa teritorije Srbije, odnosno na +38162280029 sa mobilnog telefona ili van granica Srbije

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA