Avio karta Sarajevo Fayetteville

Zanima me da li ste u mogucnosti da mi nadjete povoljnu studentsku ponudu za povratni let iz Sarajeva do Fayetteville (North Carolina).
Odgovarajuci datumi za odlazak su od 14.08.2012 - 18.08.2012 a za povratak od 06.05.2013 - 07.05.2013.?
Ocekujem vas odgovor. Hvala unaprijed, Emina.H.

ODGOVOR

Avio karta Sarajevo Fayetteville

Najjeftinija aviokarta na relaciji Sarajevo Fayetteville je za polazak u četvrtak 16.08. a povratak u ponedeljak 06.05.2013 godine.
cena sa svim uračuntaim taksama iznosi 118.001 dinar.
U odlasku let je preko rima i Atlanta i traje 32 sata i 50 minuta, a u povratku preko Mineapolisa i Amsterdama i traje 18 sati i 30 minuta.
Da pogledate ponudu svih kompanija za navedeni datum kliknite na Sarajevo SJJ Fayetteville

Na linku Avionske karte do Fayettevill-a pogledajte raspoloživost i cene za druge datume

Ako uplatu želite da obavite iz inostranstva (van granica Srbije), ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina raspoloživa opcija je online plaćanje Visa ili Master karticom.
Za ostale raspoložive varijante kliknite ovde

Hoteli - online rezervacije

Ukoliko vam je potreban i smeštaj tokom boravka u Americi, cene i ponudu pogledajte na linku Hoteli u Americi

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA