Jeftine avio karte San Antonio Sarajevo

Samo sam htjela da pitam koliko bih kostala karta iz San Antonio tx do Sarajeva za 3 odrasle osobe i jednu bebu od godinu dana.
Polazak juni 25, a povratak august 25. Jedan dan manje vise nije bitno
Unaprijed hvala i koja relacija se putuje ako mozete da mi odgovorite?

ODGOVOR

Jeftine avio karte San Antonio Sarajevo

Trenutno najjeftinija avionska karta na relaciji San Antonio Sarajevo je za polazak u nedelju 24.06. a povratak u subotu 25.08.2012,godine.
Cena karte po osobi iznosi 132.380 dinara, a za bebu 12.246 dinara, pa je ukupan iznos za sve 4 karte 409.386 dinara.
U oba smera let je preko Ciriha i Njujorka.
Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio karte kliknite na San Antonio SAT Sarajevo SJJ

Na linku Jeftine avio karte do Sarajeva proverite cene i za druge datume leta

Uputstvo za kupovinu preko interneta

Uputstvo kako da online rezervišete avionske karte preko sajta Aerogaga pročitajte na linku Kako da kupim avio kartu preko interneta?.
Avionsku kartu koju rezervišete na sajtu, iz inostranstva i tokom vikenda možete platiti samo online Master ili Visa karticom odmah nakon rezervacije. A ako plaćanje vršite iz Srbije tokom radne nedelje, na raspolaganju su vam i sledeći načini plaćanja:

Ako vam je potreban savet prilikom rezervacije avio karte, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 20h. Poziv je besplatan za pozive sa fiksnih telefona iz Srbije.
Ukoliko zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva, pozovite nas na +381-62-28-00-29.

Uniqa putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje.
Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA