Air Serbia, Beograd - Majami, Majami - Njujork, Njujork - Beograd, najjeftinije

Zainteresovani smo za kupovinu avio karata na relaciji Beograd-Majami Njujork Beograd od 26.11. - 01.12. S obzirom da kupujemo karte za firmu, interesuje me mogućnost plaćanja virmanski u dinarskoj protivvrednosti. Molim Vas da mi odgovorite što pre. S poštovanjem.

ODGOVOR

Najniža cena sa najmanje presedanja na ovim linijama je za let kompanije Lufthansa do Frankfurta (26.11. - 7:35h). Iz Frankfurta United Airlines prevozi do Majamija (26.11. - 10:30h). Iz Majamija do Njujorka 28. novembra imate 8 letova American Airlines-a. U povratku 1. decembra u 17:15h imate let United Airlines-a od Njujorka do Minhena, tamo imate pauzu od 2:15h i vraćate se za Beograd. Ukupna cena za ova tri leta je 93.421 dinar ili 827€, a možete ih pregledati i rezervisati na linku Beograd-Majami-Njujork-Beograd najpovoljnije.

Plaćanje možete sprovesti kao fizičko lice samo u procesu registracije ostavite PIB vaše firme i mi ćemo i-mejlom poslati profakturu, a kasnije poštom i račun za realizovanu uslugu.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija.

Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan
  • 069 280 0290 za Viber i WhatsApp pozive 

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

majami-lufthansa

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA