Austrian Airlines Beograd Newark

Koliko bi koštala karta do Newarka, NJ, iz Beograda? Krenula bih 15.3. i vratila se oko 6.4. Jako mi je bitno da mogu promeniti datum povratka jer ne znam tačan.

ODGOVOR

Na današnji dan (kada vam šaljem odgovor) cena povratne avionske karte koju možete da menjate iznosi 599 evra (70.043 dinara). U odlasku letite preko Ciriha, a u povratku preko Ženeve - prevoznik je kompanija Austrian Airlines. Minimalna cena doplate za promenu datuma povratka iznosi 200 evra (što se uvećava za razliku u klasi i za kursne razlike).

Najjeftinija cena avio karte sa svim taksama iznosi 554 evra (64.313 dinara). U oba smera letite preko Amsterdama - po ovoj ceni promene nisu moguće, a povratak je 07. aprila.

Da pogledate red letenja i online rezervišete kartu koja vam najviše odgovara kliknite na link Beograd Newark

Na drugom koraku, gde su vam izlistani svi raspoloživi letovi postoji dugme na kome piše Uslovi. Kliknite na njega i pre rezervacije karata pročitajte da li karta može da se menja ili ne. Ukoliko vam je potrebna pomoć oko tumačenja uslova kompanije pošaljite nam mail na info@aerogaga.com

Let možete rezervisati i pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h):

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan
  • ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom.
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju da bi ste mogli online da platite kreditnom karticom.

Za rezervaciju avionskih karata za Ameriku neophodno je da prilikom rezervacije uneste broj pasoša, do kada važi, datum rođenja i nacionalnost.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Ameriku. Uverite se u to na linku Garancija

Potreban vam je transfer od/do aerodroma? Možete rezervisati mini bus na linku Prevoz od/do aerodroma. Na napred navedenom linku možete dobiti više informacija o prevozu. Ovo važi samo za stanovnike južno od Beograda.

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

Na linku Hoteli možete online rezervisati i smeštaj po još povoljnijim cenama za vaše putovanje u Newark. U toku je naša akcija sa portalom booking.com i na napred navedenom linku možete rezervisati smeštaj po veoma povoljnim cenama.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA