Austrian Airlines Beograd Newark, let

Interesuje me let iz Beograda preko Beča 738, kao i iz Beča za Newark let 89 11. oktobra. Polazak iz Beograda u 06:30h. Da li ima karta za jednu osobu, otvorena za 6 meseci i koja je cena?
Hvala 

ODGOVOR

Cena povratne avio karte za šest meseci, a za poletanje 11. oktobra sa svim taksama iznosi 79.341 dinar. Kako nije moguće kupiti avionsku kartu sa otvorenim povratkom, ovo je cena za povratnu kartu nakon 6 meseci tj. 9. aprila sledeće godine. Ukoliko želite da se vratite ranije ili produžite boravak poslaćete nam na mail info@aerogaga.com zahtev za promenu, mi ćemo sračunati koliko bi iznosila doplata i poslati vam. 

Let 738 poleće iz Beograda u 05:20h, a u Beč sleće u 06:30h. Iz Beča poleće u 10:15h i u Newark sleće u 13:35h.

Ukoliko vam odgovara ovaj let i cena (ona je trenutna i podložna je promeni) molim vas da nam dostavite ime i prezime putnika, datum rođenja, broj pasoša, do kada važi i nacionalnost, kao i broj mobilnog telefona. Ja ću vam nakon toga uraditi rezervaciju i poslati na mail zajedno sa instrukcijama za uplatu.

Avio kartu možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde 
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrivani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Ameriku.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA