Avio karta Beograd Boston

Koja je cena leta Beograd Boston za polazak 03.06. i povratak 29.09?

ODGOVOR

Najpovoljnija cena avio karte Beograd Boston za polazak 03.06. i povratak 29.09. 529 € kompanijom Alitalia. U cenu su uključene sve takse i veliki kofer do 23 kg. Let je sa presedanjem u Rimu u oba pravca.

Kompletnu ponudu letova pogledajte na linku Beograd Boston 

cta pogledaj letove

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Informacije za putnike pre putovanja avionom

U slučaju da imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa putovanjem avionom, za vas redovno ažuriramo rubriku informacije za putnike u okviru koje možete pronaći mnoge korisne instrukcije i novine kod aviokompanija. 

Naravno, ukoliko vam je potrebna naša asistencija u svakom trenutku možete da nam pošaljete upit ovde.

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

Specijalni zahtevi putnika na letu

Ukoliko imate specijalne zahteve koje ne možete bukirati prilikom rezervacije (specijalni prtljag, potrebna su vam invalidska kolica, prevoz sportske opreme, prevoz instrumenata, nepraćeno dete, određeni obrok, prevoz životinja) pošaljite nam mail na info@aerogaga.com

Specijalni zahtevi se u većini slučajeva plaćaju direktno na aerodromu, a mi postavljamo zahtev kompaniji koji je neophodno da bude odobren od strane njih.

Vaš upit prosleđujemo avio kompaniji i u najkraćem roku ćemo vam odgovoriti. Nakon toga možete izvršiti uplatu avio karata

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA