Avio karta Beograd Saint Louis

Postovani, imam cerku koja od rodjenja boluje od cerebralne paralize. Nalazi se na listi cekanja za operaciju u decembru u Americi, Sent Luis, ali postoji mogucnost da nas pozovu i tokom leta, ukoliko se pojavi neki termin. Jedan privatni fond iz nase zemlje pokrice troskove operacije i putovanja, i oni trenutno imaj mogucnost da izvrse uplatu, da kasnije ta sredstva ne bi bila preusmerena na drugu stranu.
Da li postoji mogucnost dobijanja nekakvog predracuna za avio karte, koje bi sada uplatili, a naknadno rezervisali, kada nam iz bolnice jave datum. Mi bi smo naknadno izvrsili doplatu, ukoliko bude postojala razlika u ceni. Unapred se zahvaljujem. Putovalo bi se od Beograda do Sent Luisa, bile bi potrebne 3 karte, 2 za odrasle osobe, 1 za dete, 10 godina, nepokretna.

ODGOVOR

Na žalost ne postoji takva mogućnost prilikom kupovine karata. Potrebno je izvršiti avansnu uplatu u celosti i potrebno je da znate tacan datum putovanja.
Takodje postoji mogućnost da kupite avio karte sa okvirnim datumom, a da naknadno menjate datume (medjutim ta usluga se dodatno naplaćuje i cena promene je minimum 150€ po osobi).

Trenutna cena karte do Sent Luisa za let u julu mesecu kreće se od 839€ za jednu odraslu osobu i 705€ za dete.

Da pogledate ponudu za sve datume i online rezervišete let kliknite na Beograd Saint Louise

Na linku kako da kupim pročitajte instrukcije korak po korak za online rezervacije i koji sve načini plaćanja postoje.

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA