Avio karta do Los Anđelesa preko Norfolka

Poštovani,

Molim vas, pošto prvi put letim, a imam 73 godine i teško se snalazim,molim vas da mi pošaljete ponudu i najpovoljniju rutu za let od Beograda do Los Anđelesa i od Los Anđelesa preko Nordfolka do Beograda s tim što bi u povratku pravio prekid leta na 3 dana u Norfolku. Letio bih iz Beograda 15. 11., a iz Los Anđelesa bi išao 02. 12. za Nordfolk gdje bi ostao do 06. 12. i tog dana krenuo za Beograd.

Hvala vam unaprijed.

ODGOVOR

Avio karta do Los Anđelesa preko Norfolka iznosi 2.174 eura. Do Los Anđelesa letite preko Londona, pauza je 2:55h. Od Los Anđelesa do Norfolka imate pauzu u Šarloti, a do Beograda letite preko Njujorka i Berlina. 

Kompletnu ponudu letova možete pogledati na Beograd Norfolk Los Anđeles

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Korisnička podrška za kupovinu avio karata

Za sva dodatna pojašnjenja ili našu asistenciju prilikom rezervisanja karata, kontaktirajte nas na:

  • +381 62 280 029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona (sms opcija ne postoji)
  • 0800 085 085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj +381 69 280 0290
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati slanjem e-maila na info@aerogaga.com. Korisnička podrška radi 24/7/365 i dobićete odgovor u najbržem mogućem roku.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA