Avio karta, Podgorica Njujork

Hvala vam puno za za tako brzi odgovor! Sada bih htjela pitati za let iz Podgorice za Njujork polazak 1.9. a povratak nakon 4 nedelje 29.09. Hvala puno!

ODGOVOR

Avio karta Podgorica - Njujork

Najpovoljnija cena karte za let Podgorica - Njujork iznosi 89 422 dinara. Polazak za Njujork je 01.09.2012. od 08:05h vreme trajanja leta je 16 sati i 50 minuta, leti se preko Beča (tamo ste u 09:35h) pa nakon toga do Londona (13:05h) zatim polazak iz Londona u 16:10h a Njujork stizete u 18:55h. U povratku je ista ruta s tim sto je vreme trajanja leta 32h.

Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Podgorica TGD Njujork NYC

Na linku Avionske karte do Amerike pogledajte raspoloživost i cene za druge datume

Načini plaćanja

Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Hoteli u Americi

Na linku Hotelski smeštaj u Americi pogledajte ponudu i cene za planirani period putovanja.

Imate na raspolaganju veliki izbor hotela, pa kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti hotela. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA