Avio karta Sarajevo Rochester

Datum polaska iz Sarajeva je 07.08 za Rochester New York Usa - Datum povratka je 27.08. Raspitivao sam se nedavno, ali nisam imao precizne datume. Trebamo dvije avio karte. Hvala unaprijed.

ODGOVOR

Najjeftinija povratna avio karta na relaciji Sarajevo Rochester New York za željeni termin iznosi 1.475€ sa uključenim svim taksama. Let obavlja avio kompanija United Airlines, sa dva međusletanja u Beču i Čikagu.

Da pogledate ponudu avio karata i online napravite rezervaciju kliknite na Sarajevo Rochester New York

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrivani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA