Avio karte Beograd Njujork za 2 odrasle osobe i 1 dete

Koja je najpovoljnija cena na relaciji Beograd Njujork za polazak 22.06. i povratak 07.07. za 2 odrasle osobe i dete od 11 godina?

ODGOVOR

Najpovoljnija cena karte Beograd Njujork za polazak 22.06. i povratak 07.07. za 2 odrasle osobe i dete do 11 godina iznosi 1904€ kompanijom Air Serbia. U cenu su uključene sve takse i 2 velika kofera do 23 kg po putniku.

Kompletnu ponudu letova pogledajte na liku Beograd Njujork 

cta pogledaj letove

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA