Avio karte do Njujorka i Los Andjelesa

Interesuje me cena avio karte Beograd Njujork u periodu od 1.11. do 9.11, kao i u periodu od 1.1. do 20.1, i od 1.2. do 15.2, najjeftinije avio karte za taj period! Da li mi možete reći cenu avio karte Beograd Los Andjeles ili Minhen Los Andjeles u periodu od 1.7. do 15.8, najeftinije povratne letove za boravak od 21 dan!

ODGOVOR

Avio karte do Njujorka najpovoljnije su za putovanje od 1. do 15. februara, cena iznosi 445 eura sa svim uključenim taksama. Let je sa jednim presedanjem, u dolasku je pauza u Rimu, a u povratku u Amsterdamu.

cta pogledaj letove

Ako isključivo želite da letite direktno predlažem termine od 1. do 20. januara ili od 1. do 15. februara. Cena avio karte do Njujorka je 495 eura.

Da pogledate kompletnu ponudu kliknite na Beograd Njujork

Let do Los Anđelesa

Ako isključivo želite da letite do Los Anđelesa iz Beograda cena je 795 eura sa svim uključenim taksama. Letite preko Varšave LOT Polish avio kompanijom.

Iz Minhena možete leteti direktno po ceni od 795 eura.

Ponudu letova iz Beograda pogledajte OVDE, a za putovanja iz Minhena kliknite na Let do Los Anđelesa

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA