Avio karte od Beograda ili Budimpešte do Las Vegasa

Poštovani,

Zanima me cijena avio karte od Beograda (Budimpešte) do Las Vegasa (ili Los Andjelesa) u septembru, za jednu osobu sa štenetom, 4 meseca staro, oko 10kg teško.

Hvala unaprijed

ODGOVOR

Povoljnije je da letite iz Beograda. Avio karte od Beograda do Las Vegasa možete rezervisati po ceni od 535 eura sa svim uključenim taksama. Let je sa jednom pauzom, letite preko Frankfurta. 

cta pogledaj letove

Za psa je procedura da nam nakon napravljene rezervacije za vas pošaljete upit na info@aerogaga.com. Navedite šifru rezervacije, kao i težinu i dimenzije sa transporterom. Prosledjujemo upit avio kompaniji i šaljemo vam odgovor u što kraćem roku. 

Da pogledate kompletnu ponudu kliknite na Beograd Las Vegas

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Plaćanje avio karata iz Srbije

Plaćanje avio karata iz Srbije možete izvršiti na 3 načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam pošaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili sliku na Viber/Whatsapp-a na broj +381692800290.
  • Visa, American Express ili Master kreditnom ili deviznom karticom. Jako je važno da kupovinu obavljate preko svog naloga na sajtu da bi na zadnjem koraku imali mogućnost odabira plaćanja karticom. Ukoliko nemate nalog, molim vas registrujte sve ovde
  • Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Kompletno uputstvo možete pogledati na linku Kako da kupim

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA