Avio karte za Atlantu

Zanima me cena za četiri povratne karte (dvoje odraslih i deca 13 i 15 godina) do Atlante USA, odlazak 21.07.2012. i povratak 23.08.2012.
S poštovanjem, Dejan

ODGOVOR

Avio karte za Atlantu

Za putovanje u Atlantu najpovoljnija cena za 4 povratne avio karte sa svim uračunatim taksama iznosi 470.804 dinara.

Let obavljaju avio kompanije Jat i British Airways preko Londona.
Polazak iz Beograda je 21.07.2012. u 11.15h, a u London slećete u 13.20h. Iz Londona polazite u 15.05h i u Atlanti ste u 19.10h po lokalnom vremenu.
Povratak iz Atlante je 23.08.2012. u 21.20h, a u London slećete 24.08.2012. u 10.25h. Iz Londona polazite u 21.25h i u Beogradu ste u 01.10h.

Ponudu za ovaj let, kao i red letenja preko svih drugih aviokompanija za isti period putovanja pogledajte na linku Avio karte Beograd Atlanta. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete odmah online i da rezervišete karte.

Kako su nešto jeftinije avio karte za polaske iz Budimpešte, ukoliko vam i ta opcija putovanja odgovara predlažem vam da pogledate ponudu na linku Avio karte Budimpešta Atlanta. Ukupna cena za 4 povratne aviokarte sa svim taksama iznosi 426.834 dinara, a let obavljaju avio kompanije Air France preko Pariza i KLM preko Amsterdama.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, pozovite nas besplatno sa fiksnog telefona na broj 0800-085-085.

Predlažem vam da kliknete na link Jeftine aviokarte za USA i proverite ponude za druge datume leta i destinacije.

Online naručivanje putnog osiguranja

Uz kupljene avionske karte omogućavamo vam da online naručite i putno osiguranje, koje je poželjno da imate prilikom putovanja u Ameriku. Dovoljno je da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke i mi ćemo vam odmah poslati instrukcije za uplatu na mail, a imate na raspolaganju nekoliko mogućnosti za plaćanje.

Izaberite opciju za uplatu koja vam najviše odgovara, a čim evidentiramo da ste obavili plaćanje, na mail će vam stići polisa osiguranja.

Plaćanje avio karata i osiguranja za put u inostranstvo

Rezervisane aviokarte, kao i zdravstveno osiguranje za putovanje u inostranstvo možete platiti na neki od sledećih načina, a raspoložive opcije zavise od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - samo online, Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta

Online rezervacija hotela

Na linku Hoteli u Atlanti možete da pogledate ponudu smeštaja za vaš boravak u Americi.

Kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, preko istog linka bukirajte sebi smeštaj, a za rezervaciju možete upotrebiti neku od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, Diners Club ili American Express. Napomenula bih vam samo da se plaćanje hotela obavlja odmah po izvršenoj rezervaciji.

Ako želite da nešto promenite u vezi rezervisanog smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

Ponudu hotela u Atlanti za bilo koji drugi period boravka pogledajte na linku Online hoteli.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA