Avio karte za Čikago i hoteli

Molim Vas da nam nadjete najjeftiniju varijantu za 2 karte za Chicago, krenuli bi 8 ili 9 jun 2012 za Chicago, a povratak bi bio 14 jul 2012. Zanima nas najjeftinija varijanta (moze i let iz Budimpeste). Pozdrav

ODGOVOR

Jeftine avio karte za Čikago

Za putovanje u Čikago, povoljnije su cene avionskih karata za polazak iz Budimpešte.
Trenutno najjeftinije avionske karte koje sam vam pronašla su za polazak iz Budimpešte 8.6.2012. i povratak 14.7.2012. Ukupna cena koju biste trebali da platite za 2 povratne avio karte sa svim uračunatim taksama iznosi 114.528 dinara.

Polazak iz Budimpešte je 8.6.2012. u 6.10h. Nakon međusletanja u Frankfurtu, u Čikago slećete u 14.41h.
Povratak iz Čikaga je 14.7.2012. u 14.50h. Letite sa avio kompanijom Swiss sa međusletanjem u Cirihu i u Budimpeštu stižete nakon 11h i 5min puta, 15.7.2012. u 8.55h.

Pogledajte ovu ponudu na linku Povratna avio karta Budimpešta Čikago i ukoliko vam odgovara, karte možete odmah online da rezervišete na istom linku.

Ponudu letova i cene za bilo koji drugi datum ili destinaciju pogledajte na Aviokarte do Čikaga.

Online kupovina avio karata za Ameriku

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisane aviokarte na prethodno navedenim linkovima možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta, online


Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.

Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Online rezervacija hotela

Ako vam je potreban i hotelski smeštaj u Čikagu, predlažem vam da kliknite link Hoteli i pogledate raspoloživost hotela. Plaćanje se vrši po dolasku u hotel, ali je pre toga potrebno da ostavite broj kartice na sajtu prilikom rezervacije kao depozit.

Online naručivanje putnog osiguranja

Za putovanje u Ameriku poželjno je da imate i putno osiguranje, a možete ga sada naručiti na linku Uniqa putno osiguranje.
Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA