Avio karte za State College

Za studenta potrebna povratna avio karta Beograd State College, polazak iz Beograda 26.6.2012. (da se stigne do 24h u State College), a povratak u maju 2013. godine, sa promenom termina u martu. Tačan datum povratka znaće se u martu.

ODGOVOR

Avio karte za State College

U online ponudi avionskih karata postoje samo karte za putovanje u narednih godinu dana, pa trenutno nisam u mogućnosti da vam ponudim povratnu avio kartu za povratak maja 2013. godine.

Preporučujem vam da za mesec dana sami proverite ponudu letova i cene povratnih karata popunjavanjem formulara sa leve strane. U polje Polazak iz unesite BEG (za Beograd), u polje Sletanje u unesite SCE (za State College), iz kalendara izaberite tačne datume putovanja i dobićete ponudu svih letova sa cenama u koje su uračunate sve takse.

Online rezervacija avio karte za Ameriku

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, možete odmah da rezervišete kartu preko interneta, a detaljno uputstvo kako da to obavite pročitajte na linku Online kupovina.

Ukoliko naknadno budete želeli da promenite datum povratka, potrebno je da pre uplate karte prvo proverimo da li su promene na karti uopšte moguće. Ukoliko jesu, ta promena se dodatno plaća, a visina doplate zavisi od avio kompanije koja obavlja let i od raspoloživosti mesta na letu za koji želite da promenite kartu, u trenutku kada budete zahtevali izmenu.

Avio kartu možete rezervisati i putem telefona, pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Kupovina avionskih karata

Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Ameriku poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA