Aviolet Beograd Melburn - Florida

Poštovani, trebam 01. septembra da budem na obuci u Melbournu (Florida). To znači da bi trebao da krenem u jutarnim časovima 31. avgusta iz Beograda, a povratak bi bio u popodnevnim časovima 06. septembra ili još bolje 07. septembra, pre podne. Molim Vas da mi pripremite ponudu za povratan let. Srdačan pozdrav.

ODGOVOR

Cena najjeftinije povratne avio karte na relaciji Beograd Melburn - Florida za željeni termin iznosi 927€ sa uključenim svim taksama. U pitanju je let sa dva međusletanja u Minhenu i Dalasu, avio kompanije Lufthansa i US Airlines.

Da pogledate ponudu i cenu i online rezervišete avio kartu kliknite na link Beograd Melburn - Florida

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Nudimo mogućnost i prevoza od/do aerodroma ukoliko dolazite sa juga Srbije. Za više detalja kliknite na Transfer od/do Aerodroma

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA