Avionska karta Beograd ili Budimpešta San Francisko

Poštovani, molim vas da mi pomognete za proveru leta iz Beograda ili Budimpešte do San Franciska, možete tražiti od maja meseca do početka avgusta, 11 dana, pa ako nađete datum koji je najpovoljniji. Unapred hvala.

ODGOVOR

Najjeftinija povratna avio karta na relaciji Beograd San Francisko je u maju meseci i iznosi 650€. Termin putovanja je 18. maj - 29. maj. Let je sa jednim međusletanjem u Parizu, prevoznici su Air Serbia i Air France

Da pogledate ponudu i cenu i online rezervišete avio kartu kliknite na link Beograd San Francisko

Ukoliko želite da putujete iz Budimpešte cena najjeftinije povratne karte je 613€. Termin putovanja je 21. maj - 31.maj. Let je sa jednim međusletanjem u Istanbulu, avio kompanije Turkish Airlines

Da pogledate ponudu ovog leta i rezervišete avio kartu kliknite na Budimpešta San Francisko

Ukoliko se ne snalazite u vezi pravljenja rezervacije slobodno me možete kontaktirati pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h) +381-62-280029 ili 0800-085085.
Ako želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Ukoliko plaćanje avio karte želite da obavite iz Srbije za više detalja kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija

Da pogledate i sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hotelski smeštaj - u toku je naša promocija sa portalom booking.com pa možete iskoristiti povoljnosti na napred navedenom linku.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA