Avionska karta Beograd Saint Louise, hoteli

Potrebna mi je avio karta Beograd Saint Louis Misuri USA, odlazak od 10. do 15.7.2012 povratak do 05.06.2013 ili nadjite poslednji dan koji dozvoljava avio kompanija ali da moze da se naglasi koji dan je povratak pa kad otvore te datume da se ne doplacuje.
U pitanju je omladinac 20 godina

ODGOVOR

Avionska karta Beograd Saint Louis

Najjeftinija avionska karta na relaciji Beograd Saint Louise je za polazak u četvrtak 12.07. a najkasniji mogući povratak je četvrtak 21.03.2013.
Cena karte je 118.237 dinara.
U odlasku let je preko Istanbula i Newark-a i traje 20 sati, a u povratku preko Newarka i Minhena i traje 17 sati.
Da pogledate ponudu svih letova za navedeni datum kliknite na Beograd BEG Saint Louise STL

Kada se odlučite kojom kompanijom ćete leteti videćemo koji su uslovi za promenu datuma na karti za kasniji period.

Cene karata i za druge datume proverite na linku Avionske karte do Saint Louis-a

Online rezervacija hotela

Ako vam je na putovanju potreban i hotelski smeštaj ponudu i cene za sve mogće datume pogledajte na linku Rezervacija hotela u Americi

Kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i vaše lične podatke kao gosta hotela. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za bezbedno putovanje u Ameriku poželjno je da imate uplaćeno i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA