Avionska karta Budimpešta Boston, hoteli

Postovani, interesuje me da li jos imate na raspolaganju avio kartu Budimpesta - Boston, preko Londona, po cijeni 68 430 RSD?
Datum polaska je 29.05, a datum povratka 24.10. Trebaju mi dvije karte, osobe do 24 godine.
Unaprijed hvala.

ODGOVOR

Avionske karte Budimpešta Boston

Za polazak u utorak 29.05. a povratak u sredu 24.10. avio karta na relaciji Budimpešta Boston (preko Londona) iznosi 70.170 dinara po osobi.
U odlasku let je traje 12 sati i 50 minuta a u povratku 13 sati i 40 minuta.
Da pogledate ponudu i ostalih kompanija za navedeni datum kliknite na Budimpesta BUD Boston BOS

Na linku Avionske karte do Bostona pogledajte red letenja i cene za druge datume putovanja

Kartu možete rezervisati telefonom, radnim danima (od ponedeljka do petka) u periodu od 9h do 20h. Naši kontakt telefoni su:

  • 0800-085-085 za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije i razgovor je besplatan
  • +381-62-280029 za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Opcije za plaćanje

Rezervisanu avio kartu možete platiti na neki od sledećih načina:

Vikendom i praznicima iz Srbije, kao i bilo kojim danom iz inostranstva, uplatu je moguće obaviti samo online, Master ili Visa karticom.

Uniqa putno osiguranje

Preporučujem vam da za putovanje u Ameriku kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Online rezervacija hotela

Ukoliko vam je tokom putovanja potreban i hotelski smeštaj, možete ga unapred rezervisati. Kliknite na link Online rezervacije hotela u Americi i pogledajte ponudu i cene smeštaja za planirani period boravka.

Imate na raspolaganju veliki izbor hotela, pa kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti hotela. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA