Avionska karta Budimpešta Majami

Postovani, potrebne su mi dve povratne karte do Majamija, pa bih Vas zamolila za preporuku za najpovoljniji let. Polazak moze da bude iz Beograda ili Budimpeste, a datum polaska 04 - 08.09. povratak 08 - 13.10. Hvala unapred.

ODGOVOR

Cena najjeftinije avio karte na relaciji Budimpešta Majami je za termin 07. septembar - 14. oktobar i iznosi 557€. U pitanju je let sa jednim međusletanjem preko Pariza avio kompanije Air France

Da pogledate ponudu i cenu i online rezervišete avio kartu kliknite na link Budimpešta Majami

Za polazak iz Beograda cena karte iznosi 759€ sa jednim međusletanjem u Berlinu avio kompanije Air Serbia i Air Berlin.

Da pogledate ponudu i online rezervišete avio kartu kliknite na link Beograd Majami

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrivani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA