Avionska karta do Bostona za studente

Molim Vas, odgovorite mi koliko bi kostala karta za New York zajedno sa aerodromskim taksama i da li se naplacuje ukoliko imamo dva prtljaga?
Da li postoji kod vas ponuda letova za Boston, radi se o studentskom programu "Work and Travel" i polazak je pre 30.06.2012?

ODGOVOR

Avionska karta do Bostona za studente

U ponudi postoje avio karte za sve moguće destinacije i svih avio kompanija, pa tako na linku Avionske karte do Bostona možete proveriti red letenja i cene za sve moguće datume.

U polje Polazak iz unesite BEG (za Beograd), u polje Sletanje u unesite BOS (za Boston), izaberite datume putovanja i dobićete sve raspoložive letove sa detaljima o letu i cenama.

Kada pronađete let koji vam odgovara, odmah ga rezervišite online.
Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte pročitajte na linku Online kupovina.
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Zdravstveno putno osiguranje

Za putovanje u Ameriku preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svim traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Plaćanje avio karata i putnog osiguranja

Rezervisanu avio kartu i putno osiguranje možete platiti na jedan od sledećih načina, u zavisnosti od toga odakle i kada vršite uplatu:

Radnim danima iz Srbije:

Iz inostranstva, kao i vikendom i praznicima iz Srbije plaćanje je moguće samo online Master ili Visa karticom

Online rezervacija hotela

Ako vam je na putovanju potreban i hotelski smeštaj raspoloživost i cene pogledajte na linku Hoteli u Americi.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA