Avionska karta do Dalasa, hoteli

Koliko je karta iz Beograda za Dallas?
Hvala

ODGOVOR

Avionska karta do Dalasa

Kako cene svih karata zavise od datuma leta, predlažem vam da na linku Avionske karte do Dalasa izaberete datum i dobićete cene za planirani period putovanja.
U polje Polazak iz unesite BEG (za Beograd), u polje Sletanje u unesite DAL (za Dalas), izaberite datume i prikazaće vam se svi raspoloživi letovi.

Najjeftinija karta da sam ja našla je za let u četvrtak 10.05. i povratak u četvrtak 14.06.2012.godine. Cena sa vim uračunatim taksama iznosi 108.194 dinara.
U oba smera let je preko Beča i Londona i u odlasku putovanje traje 17 sati i 15 minuta, a u povratku 17 sati i 40 minuta.
Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio kartu kliknite na Beograd BEG Dallas DAL

Kada pronađete let koji vam odgovara, odmah ga rezervišite online.
Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte pročitajte na linku Online kupovina.
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Zdravstveno putno osiguranje

Za putovanje u Ameriku preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svim traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Plaćanje avio karata i putnog osiguranja

Rezervisanu avio kartu i putno osiguranje možete platiti na jedan od sledećih načina, u zavisnosti od toga odakle i kada vršite uplatu:

Radnim danima iz Srbije:

Iz inostranstva, kao i vikendom i praznicima iz Srbije plaćanje je moguće samo online Master ili Visa karticom

Online rezervacija hotela

Za putovanje u Dalas možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj, a ponudu pogledajte na linku Amerika - online rezervacije hotela.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA