Avionska karta do Klivlenda

Zdravo,

Da li mi možete pomoći da nadjem najpovoljniji let od Klivlenda (USA) do Beograda. Datumi su negde od sredine oktobra do sredine ili kraja novembra, nemam precizno ništa, ili čak početak novembra do kraja novembra. Ja sam našla nešto, ali bih volela da proverim sa vama, čisto da sam sigurna da sam našla dobar deal :)

Hvala puno, pozdrav!

ODGOVOR

Najpovoljnija avionska karta do Klivlenda koju sam uspela da Vam pronadjem za navedeni period iznosi 595 eura sa svim uključenim taksama. Cena važi za putovanje od 2. do 28. novembra. To je najpovoljnija cena, a li su pauze malo duže. Presedanje u dolasku je u Amsterdamu i Detroitu, a u povratku u Amsterdamu i Njujorku. Let obavlja Delta Airlines.

cta pogledaj letove

Let sa kraćom pauzom možete rezervisati po ceni od 606 eura sa svim uključenim taksama. Takodje su dve pauze.

Kompletnu ponudu pogledajte na linku Beograd Klivlend

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA