Avionska karta do Njujorka, Lot Polish

Postovani,
Zanima me kolika bi bila najjeftinija karta za Njujork iz Beograda, sa LOT kompanijom i njihovim popustom za Work &Travel studente koji idu u Ameriku.
Dakle, Njujork, polazak bilo kad od 20.05. - 29.05. a povratak, oktobar mesec, nebitno koji datum.

ODGOVOR

Avionska karta do Njujorka, Lot Polish

Za let kompanijom Lot Polish najjeftinija karta iznosi 83.259 dinara. U oba smera let je preko Varšave pa u odlasku putovanje traje 13 sati i 30 minuta, a u povratku 12 sati i 45 minuta.
Da pogledate ponudu za polazak u ponedeljak 21.05. a povratak u četvrtak 11.10.2012. kliknite na Beograd BEG New York NYC

Povoljnosti za kupovinu karata kompanije Lot Polish jesu u tome što ukoliko želite da naknadno menjate datum povratka prva promena se ne naplaćuje.

Cene karata za druge datume leta proverite na linku Avionske karte do Njujorka

Uputstvo za kupovinu

Instrukcije za online rezervacije avionskih karata pročitajte na linku Kako da kupim?

Avio karte možete rezervisati radnim danima (od ponedeljka do petka) u periodu od 09h do 20h pozivom na broj 0800-085085 sa teritorije Srbije, odnosno na +381.62.280.029 sa mobilnog telefona ili van granica Srbije.

Rezervisane avio karte možete platiti na jedan od 5 načina:

Hotelski smeštaj u Njujorku

Na linku Hoteli u Njujorku proverite ponudu hotelskog smeštaja za planirani period boravka.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

Uniqa putno osiguranje

Poželjno je da za putovanje u Amriku omladicni imaju uplaćeno i zdravstveno osiguranje. Na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA