Avionska karta do Vašingtona iz Podgorice

Postovani, planiram da putujem pocetkom aprila naredne godine za USA, tacnije polazak iz Podgorice za Washington (aerodrom Dulles) 3. aprila, a povratak 3. maja. Gledala sam Vasu ponidu na portalu. Inace ovih dana pratim sve ponude i trazima najpovoljniju jednako vezano za sami put, sto manje presijedanja, odnosno, sto brzi dolazak u USA, povoljnu cijenu, i sl. Zanima me kod pauza izmedju letova da li imam obezbijedjen smjestaj npr, ili par sati treba da provedem na aerodromu. Sta je sve uracunato u kartu a koje troskove tokom leta mogu jos imati. Takodje me zanima pouzdanost kompanije jer moje iskustvo sa nekadasnjim Jatom a sadasnjim Air Serbia bas nije zadovoljavajuce i ne bih koristila njihove usluge. Znaci ne zelim da se desi da dodje do odlaganja leta sto za mene znaci izgubljene dane godisnjeg odmora. Dakle, molila bih Vas za sto vise informacija. Unaprijed zahvalna.

ODGOVOR

Najjeftinija povratna avio karta na relaciji Podgorica Vašington za jednu odraslu osobu u željenom terminu iznosi 925€. U cenu karte su uračunate sve aerodromske takse i nemate dodatnih troškova. Let je sa jednim međusletanjem u polasku u Frankfurtu, avio kompanije Lufthansa, a u povratku u Beču, avio kompanije Austrian Airlines. Pauze su kratke oko 4 sata tako da vam ne treba smeštaj.

Da pogledate ponudu i cene i online rezervišete avio kartu kliknite na link Podgorica Vašington

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bila potrebna moja asistencija, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka).

Ako želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde 
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrivani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Ameriku.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA