Avionske karte Beograd Dalas, Aerogaga

Interesuje me cena karte iz Beograda do Dalasa u aprilu. Hvala.

ODGOVOR

Najpovoljnija cena karte Beograd Dalas u aprilu je 662 €, za polazak 10.04. i povratak 28.10. U cenu su uključene sve takse i prtljag 2 x 23 kg po pravcu. Avio kompanije su Air Serbia , KLM i Delta Ailines. U pitanju je let sa 2 presedanja u oba pravca. U odlasku je 1h 55min u Amsterdamu i 4h u Njujorku. U povratku je čekanje 2h 38min u Njujorku i 4h 50 min u Amsterdamu. 

Avio karte rezervišite na Beograd Dalas 

cta pogledaj letove

KLIKNITE NA ŽUTO DUGME I POGLEDAJTE KOMPLETNU PONUDU LETOVA, SVIH AVIO KOMPANIJA

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA