Avionske karte Beograd Troy

Molim vas za informaciju o ceni i polascima za SAD (drzava Njurk - grad Troy) u periodu oko 10.8.2012 i povratak za oko 15 dana.

ODGOVOR

Avionske karte Beograd Troy

Na relaciji Beograd Troy ne postoji avionska veza pa vam predlažem da izaberete alternativnu destinaciju.

Cene avio karata za sve moguće datume i destinacije proverite na linku Avionske karte Beograd Troy

Kada pronađete let koji vam odgovara rezervišite ga na istom linku

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800/085085 sa fiksnog telefona
Za rezervacije iz inostranstva i sa mobilnog telefona pozovite +381-62280029

Rezervisane karte možete platiti na jedan od sledećih 5 načina:

Putno osiguranje - online kupovina

Za planirani period putovanja u Ameriku preporučujem vam da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje.
Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.


Hotelski smeštaj

Na linku Hotelski smeštaj u Americi pogledajte ponudu i cene za izabrani period putovanja.

Imate na raspolaganju veliki izbor hotela, pa kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti hotela. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA