Avionske karte do Amerike iz Budimpešte

Pokusao sam da nesto odradim u vezi rezervacije, ali ipak mi treba vasa pomoc.
Planiram putovanje za Ameriku u periodu druga polovina ili kraj aprila. Putovanje se sastoji od sledeceg: Poletanje iz Budimpeste (nebitan datum) za New York, gde bi ostali (putuju 3 odrasle osobe) 3 dana. Nastavak putovanja za Las Vegas gde bi ostali 2 dana. Iz Las Vegasa za L.A. idemo busom, gde ostajemo 3 dana, a potom nazad za Budimpestu.
Nasa zadrzavanja u tim gradovima nisu ogranicena, tako da postoji tolerancija od jednog dana. Takodje nam je nebitan broj usputnih sletanja. Molim vas da nam napravite neki program putovanja i posaljete. Po prijemu vaseg predloga ili vise njih, kontaktiracemo vas da nam dostavite eventualni booking hotela u tim gradovima.
Hvala!

ODGOVOR

Avionske karte do Amerike iz Budimpešte

Najpovoljnija varijanta da sam ja našla je avionska karta po ceni od 66.188 dinara po osobi, za 3 osobe ukupna suma 198.564 dinara.

Datumi leta:
Polazak iz Budimpešte 24.04. u 14:45h a sletanje u Njujork (Newark - aerodrom) u 20:20h. Let je preko Ciriha kompanijom Swiss.
Zatim Njujork (takođe Newark) - Las Vegas polazak 28.04. u 07:35h a sletanje u 09:57h. Let je direktan kompanijom United Airlines.
Los Andjeles - Budimpešta polazak 02.05. u 19:35h a sletanje u Budimpeštu sledećeg dana 03.05. u 19:10h. Let je takođe preko Ciriha kompanijom Swiss.
Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio karte kliknite ovde

Cene karata i za druge datume leta proverite na linku Avionske karte do Amerike

Online kupovina avio karata

Uputstvo za rezervaciju aviokarte na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina

Ukoliko vam je potreban savet prilikom izbora leta, pozovite me na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Ukoliko nas zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva broj telefona je +381-62-280029.

Način plaćanja

Rezervisane avio karte možete platiti Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije (vikendom ili iz inostranstva) ili na neki od sledećih načina:

Uniqa putno osiguranje

Na sajtu možete online naručiti i putno osiguranje koje je uvek poželjno da imate kada putujete u inostranstvo

Potrebno je da popunite formular na linku Uniqa putno osiguranje traženim podacima, a mi ćemo vam poslati predračun za uplatu. Nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA