Avionske karte do New Yorka-a i Myrtle Beach-a

Dobar dan, razgovarali smo u vezi LOT karte za NY. Potrebne su mi 2 karte sa polaskom od 29. maja i povratkom 05. oktobra.
Ako vam nije problem da proverite preko LOT-a 26. i 27.maj kao polazak, a povratak nije fiksan, moze slobodno da se pomeri 4-5 dana gore-dole.
Ako nema nista, onda me zanima cena karte iz Budimpeste do NY za 29.maj, kao i cena karte za 29.maj iz Budimpeste za Myrtle beach, South Caroline.
Povratak je takodje 05.oktobar. Hvala unapred.

ODGOVOR

Lotom do New Yorka i Myrtle Beach-a

cta pogledaj letove

Za polazak u utorak 29.05. a povratak u subotu 05.10. najjeftinija karta na relaciji Beograd New York iznosi 80.446 dinara po osobi, preko kompanije Lot Polish - premium klasa kako ste želeli.
Da pogledate ponudu svih kompanija za navedeni datum, kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Beograd BEG New York NYC

Cene karata za polazak iz Budimpešte su znatno jeftinije pa je karta do Njujorka za polazak 29.05. a povratak 05.10. 67.510 dinara.
Ponudu pogledajte na linku Budimpešta BUD New York NYC

Za let na relaciji Beograd Myrtle Beach za gore navedene datume najjeftinija karta iznosi 84.871 dinar.
Pogledajte ponudu na linku Budimpesta BUD Myrtle Beach MYR

Na linku Avionske karte do Amerike proverite red letenja i cene za druge datume

Kada pronađete let koji vam odgovara karte možete odmah i rezervisati na gore navedenim linkovima

Kupovina avio karata

Rezervisanu avio kartu možete platiti na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:
Plaćanje iz inostranstva - samo Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
Plaćanje iz Srbije:

  • tokom radne nedelje - Master ili Visa karticom online, uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća, e-bankingom
  • vikendom - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

 

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA