Avionske karte do Njujorka, cena

Postovani, Putovao bih za New York letom iz Budimpeste sa Malev aviokompanijom 01.05.2012. pa me interesuje ako bi datum povratka bio 01.11.2012.(nakon sest meseci) da li bih u slucaju da zelim da promenim datum povratka to bilo moguce nakon sletanja u New York, znaci posto sletim u New York i vidim koliko mi je imigraciona sluzba odobrila da ostanem mozda odlucim da promenim samo datum povratka pa me interesuje da li je uopste moguce i koliko bi kostalo? Takodje me interesuje da li vec sada mogu da rezervisem taj let, a ako kartu mogu da platim tek krajem aprila? Da li ce rezervacija vaziti ovih nekoliko meseci? Posaljite mi i cenu karte sa svim taksama i cenom prtljaga (u pitanju je jedna putnicka torba do 5kg i jedna rucna). Gde mogu da vas posetim?
Srdacan pozdrav

ODGOVOR

Avionske karte do New Yorka

Na sajtu je moguće kupiti avionske karte samo sa definisanim datumom, nemamo karte sa otvornim povratkom.
Pa vas molim da mi navedete konkretan datum leta jer sve cene zavise od toga.
Karte možete rezervisati svakog momenta a vreme važenja rezervacije je 12 časova što znači da je u tom periodu potrebno izvršiti uplatu, ni u kom slučaju nije moguće držati rezervaciju više meseci.
Nakon obavljene rezervacije mi ćemo videti kakvi su uslovi za promenu datuma leta, pa ukoliko vam to odgovara možete izvršiti uplatu.
Nakon uplate karte dobijate mail-om.

Uputstvo za kupovinu preko interneta

Detaljno putstvo kako da online rezervišete avionske karte preko sajta Aerogaga pročitajte na linku Kako da kupim avio kartu preko interneta?.
Avionsku kartu koju rezervišete na sajtu, iz inostranstva i tokom vikenda možete platiti samo online Master ili Visa karticom odmah nakon rezervacije. A ako plaćanje vršite iz Srbije tokom radne nedelje, na raspolaganju su vam i sledeći načini plaćanja:

Ako vam je potreban savet prilikom rezervacije avio karte, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 20h. Poziv je besplatan za pozive sa fiksnih telefona iz Srbije.
Ukoliko zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva, pozovite nas na +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje

Preko našeg sajta možete online naručiti i putno osiguranje za putovanje u Nemačku. Unesite potrebne podatke na linku Uniqa putno osiguranje, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka u inostranstvu. Po vašoj uplati stići će vam polisa osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA