Avionske karte za Floridu

Potrebne 4 karte i to 2 polovinom 7 i 2 polovinom 8 mjeseca. Sve karte su u jednom smjeru iz Sarajeva za Tampa, Florida.
Hvala, Zoran Krajina

ODGOVOR

Avionske karte za Floridu

Za putovanje do Tampe najpovoljnija cena za 2 karte, a sa najboljom kombinacijom letova i sa svim uračunatim taksama iznosi 295.540 dinara.Let obavljau avio kompanije Turkish Airlines i Delta Air Lines.

Za putovanje tokom jula meseca, to je za let 12.07.2012.
Polazak iz Sarajeva je u 6.15h, imate dva međusletanja u Istanbulu i Atlanti, a u Tampu stižete 13.07.2012. u 0.17h.
Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Aviokarte Sarajevo Tampa jul 2012 i ako vam predlog odgovara možete odmah na istom linku i da rezervišete karte.

Za putovanje sredinom avgusta, to je putovanje 14.08.2012.
Polazak iz Sarajeva je u 6.15h, imate dva međusletanja u Istanbulu i Njujorku i u Tampu stižete u 22.21h.
Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Aviokarte Sarajevo Tampa avgust 2012 i ako vam red letenja odgovara, odmah na istom linku rezervišite karte.

Cene avio karata i za druge datume leta proverite na linku Avio karte do Floride.

Rezervacije i plaćanje avio karata

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte preko interneta pročitajte na linku Online kupovina.

Avionske karte možete rezervisati i preko telefona, radnim danima u periodu od 09h do 20h.
Pozovite nas broj 0800-085085, ako zovete sa teritorije Srbije, a ako zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona pozovite +381-62-280029.

Rezervisane aviokarte možete platiti na nekoliko načina:

Hoteli na Floridi

Ako vam je za putovanje na Floridu potreban i hotelski smeštaj, ponudu i cene hotela pogledajte na linku Hoteli - online rezervacije.

U ponudi postoji veliki broj hotela, pa kada pronađete odgovarajući hotel kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana preko koje unosite podatke osoba koje će boraviti u hotelu, kao i podatke sa kreditne kartice kojom vršite rezervaciju i plaćanje (Visa, Master, Diners Club ili American Express).

Nakon plaćanja, na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno obavljenom plaćanju, a ukoliko kasnije budete želeli da promenite period boravka ili otkažete smeštaj, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA