Avionske karte za Phenix

Zanima me kako najlakše otputovati u Arizonu - tačnije Phoenix?

ODGOVOR

Najlakše je odleteti avionom iz Beograda ua Phenix. Potrebno je da na linku Avionske karte za Phenix ukupcate u deo Polazak BEG, a u deo Odredište PHX. Odaberete datume putovanja, broj putnika i kliknete na dugme Nastavi.
Biće izlistani svi raspoloživi letovi. Kada odaberete let koji vam najviše odgovara po redu letenja i ceni kliknite na dugme Izaberi let

Bićete preusmereni na stranicu na kojoj je potrebno da unesete imena putnika, mail i telefon. U polje Napomena unesite obaveszno: broj pasoša, do kada važi, datum rođenja i nacionalnost i kliknite na dugme Izaberite način plaćanja.

Bićete preusmereni na stranicu za odabir plaćanja. Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje za Ameriku

Putno osiguranje koje je poželjno da imate za putovanje u Ameriku možete rezervisati online.

Potrebno je da popunite formular na linku Uniqa putno osiguranje, a putem mail-a ćete dobiti instrukcije za uplatu. Izaberite opciju za plaćanje koja vam najviše odgovara i čim izvršite uplatu, poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

Hoteli - online rezervacije

Ukoliko vam je potreban i smeštaj tokom boravka u Americi, cene i ponudu pogledajte na linku Hoteli u Americi

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA