Beograd Albuquerque avio karte

Molim pretrazite najevtiniji let i povratnu kartu Belgrade - Albuquerque za period od 17.07.2012- 16.8.2012. Unapred zahvalna Dragica

ODGOVOR

Beograd Albuquerque avio karta

Najjeftinija avio karta na relaciji Beograd Albuquerque za polazak u utorak 17.07. a povratak u četvrtak 16.08. iznosi 147.007 dinara.
U odlasku let je preko Rima i Atlante i traje 31 sat i 50 minuta, u povratku let je preko Milana i Atlante i traje 26 sati i 50 minuta.
Da pogledate ovu i ponudu svih kompanija za navedeni datum, kliknite na Beograd BEG Albuquerque ABQ

Da pogledate cene avio karata za neke druge datume kliknite na Avionske karte za Albuquerque.

Online rezervacije i kupovina avionske karte

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz inostranstva - samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta online, odmah nakon rezervacije

Plaćanje iz Srbije:

  • tokom radne nedelje - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije, uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.
  • tokom praznika i vikendom - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, na raspolaganju vam je i broj 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

Putnicko osiguranje

Naručite online i putno osiguranje koje je pozeljno da imate za svoj boravak u Americi. Potrebno je samo da popunite formular na linku Uniqa putničko osiguranje a mi ćemo vam nakon toga poslati predračun na email adresu. Čim evidentiramo vašu uplatu poslaćemo vam polise osiguranja na mail.

Hoteli u Americi

Za vaše putovanje u Ameriku možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj, a ponudu i cene pogledajte na linku Albuquerque - rezervacija hotela.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke kao gosta hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA