Beograd Dizeldrof New York karta

Želela bih da Vas pitam da li postoji mogućnost da se ide preko Dusseldorfa za New York tj. da karta bude na relaciji Beograd - Keln (ili Dusseldorf) - New York, a u povratku samo New York - Keln (ili Dusseldorf)? Datum polaska: 31. maj a datum povratka 5. oktobar.

ODGOVOR

Cena povratne avio karte na relaciji Beograd New York preko Dizeldorfa za poletanje 31.05.2012. a za povratak iz New Yorka za Dizeldorf 05.10.2012 iznosi 108.687 dinara
U odlasku letite Jatom i Lufthansom, a u povratku je direktan Lufthansa let

Da pogledate red letenja, cene preko drugih avio kompanija i online rezervišete kartu kliknite na Letovi za New York preko Dizeldorfa

Da pogledate cene za neki drugi datum putovanja ili za neku drugu rutu kliknite na Avio karte za New York

Uputstvo kako da u pet jednostavnih koraka obavite rezervaciju avionske karte pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu.

Karte možete rezervisati i putem telefona, pozivom na broj 0800.085.085 ako zovete iz Srbije sa fiksnog telefona ili na +381.62.280.029 ukoliko zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona.

Hoteli u New Yorku

Ukoliko vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Americi, kliknite na link New York - online hoteli i proverite ponudu i cene.

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA