Beograd Majami avio karta

Postovani, zeleo bih da napravim upit za 2 avionske karte za odrasle od Beograda do Majamija (Florida, SAD). Termini putovanja su nam prilicno fleksibilni, polazak bilo kad u novembru, povratak nakon 6 meseci (povratak je isto fleksiblian). Najljubanzije Vas molim da mi dostavite najbolju ponudu/e, kao i napomenu koliko kosta evenutalna promena datuma povratka nakon bukiranja karte.

ODGOVOR

Cena najjeftinije avio karte na relaciji Beograd Majami je za datume 10. novembar - 11. maj sa jednim međusletanjem u Frankfurtu avio kompanije Lufthansa iznosi 97.285 dinara ili 826€ sa uključenim svim taksama po osobi. Postoji i ponuda sa dva međusletanja u Frankfurtu i Njujorku, avio komapnije United Airlines za termin 17. novembar - 13. maj gde je cena karte sa uključenim svim taksama 80.349 dinara ili 684€. Promena datuma leta je dozvoljena kod obe ponude, ali cena promene zavisi od datuma za koji menjate i od raspoloživosti mesta na letu.

Da pogledate ponudu avio karte i online rezervišete kliknite na Beograd Majami

Avio kartu možete rezervisati na gore navedenom linku ili pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h):

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan
  • ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nam pošaljite vaš upit na mail info@aerogaga.com

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju da bi ste mogli online da platite kreditnom karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Nudimo mogućnost i prevoza od/do aerodroma ukoliko dolazite sa juga Srbije. Za više detalja kliknite na Transfer od/do Aerodroma

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA