Beograd Majami preko New Yorka

Poštovani,
u drugoj polovini oktobra trebalo bi da putujem u Ameriku-Miami, Florida. Interesuje me avio karta iz Beograda ili Budimpeste preko New Yorka do Miamija, povezani letovi. Povratak bi trebalo da bude krajem januara. Da li možete da proverite najpovoljnije letove u smislu novca i vremena putovanja.
Hvala.

ODGOVOR

Let do Majamija sa jednim međusletanjem u New Yorku nemamo u ponudi. Ima samo preko Rima, Frankurta, Lonodna, ali preko New Yorka ne. Ono šo mogu da vam preporučim je let preko Beča i New Yorka, cena je najpovoljnija i sa svim taksama iznosi 87.351 dinar. Ukupno trajanje leta je dvadeset sati, a avio kartu za željeni datum putovanja možete online da rezervišete na linku Beograd Majami - cena je povoljna za 24. oktobar, a povratak 26. januar.

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde 
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrivani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Majami.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA