Beograd New York avio karte

Cena avio karte Beograd New York za 20. decembar a povratak za mesec dana. Karta je za jednu odraslu osobu i za dete od 7,5 godina.

ODGOVOR

Na relaciji Beograd New York cena avio karte za polazak 20.12, a povratak za mesec dana 20.01. iznosi 65.513 dinara preko kompanije Lufthansa.
Ovo je cena karte za jednu odraslu osobu a za dete od 7,5 godina cena je 56.912 dinara pa je ukupan iznos za dve karte 122.425 dinara.
Iz Beograda avion poleće u 06.40h a sletanje u New York je u 14.55h. U povratku polazak je u 17.40h, u Beograd je sletanje u 21.01. u 14.00h.

Da pogledate ovu ponudu, kupite ili rezervišete kartu kliknite na Beograd BEG New York NYC.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA