Beograd New York najjeftinija povratna karta i hoteli

Poštovani,
Meni treba povratna karta do Njujorka sa polaskom 18.05 i povratkom 20.10.2012. Koja je cena?

ODGOVOR

Beograd Njujork povratna karta

Najjeftinija povratna karta na relaciji Beograd Njujork za polazak u petak 18.05. a povratak u subotu 20.10.2012 godine iznosi 71.425 dinara.
U pitanju je let preko Varšave kompanijom Lot Polish u oba smera.
U odlasku putovanje traje 13 sati i 30 minuta, a u povratku 12 sati i 10 minuta.
Da pogledate red letenja za ove datume, uporedite cene i online rezervisete karte za ovaj let kliknite na Beograd BEG New York NYC

Na linku Avionske karte za Njujork pogledajte cene za druge datume putovanja i preko drugih aviokompanija

Uputstvo kako da u pet jednostavnih koraka obavite rezervaciju avionske karte pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu.

Karte možete rezervisati i putem telefona, pozivom na broj 0800.085.085 ako zovete iz Srbije sa fiksnog telefona ili na +381.62.280.029 ukoliko zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona.

Uniqa osiguranje

Za putovanje u New York poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke i sistem će obračunati cenu za izabrani period i destinaciju. Odmah će vam mailom stići i instrukcije za uplatu osiguranja, pa izaberite opciju za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli u New Yorku

Ukoliko vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Americi, kliknite na link New York - online hoteli i proverite ponudu i cene.

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA