Beograd New York, Swiss let

Najjeftinija karta na relaciji Beograd - NY krajem avgusta, početak septembra 2012? Povratak bi bio 15-tak dana kasnije.

ODGOVOR

Najjeftinija cena povratne avio karte Beograd New York je za poletanje u sredu 29.08.2012. a povratak u četvrtak 13.09.2012. i sa svim uračunatim taksama iznosi 80.265 dinara
To je let Swiss aviokompanije preko Ciriha u oba smera.

Da pogledate red letenja i uporedite cene sa letovima drugih kompanija kliknite na link Letovi za NY
Na gore navedenom linku možete online rezervisati kartu za ovaj let. Kada pronađete let koji vam odgovara, kartu rezervišite online, a detaljno uputstvo kako da izvršite rezervaciju, pročitajte na linku Online kupovina.

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Cene avio karata za druge datume putovanja možete proveriti i na linku Aviokarte za Njujork

Hoteli - online rezervacije

Ukoliko vam je potreban i smeštaj tokom boravka u Americi, cene i ponudu hotela možete pogledati na linku Hoteli u Americi

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

Putno osiguranje

Putno osiguranje koje je poželjno da imate za putovanje u Ameriku možete rezervisati online.

Potrebno je da popunite formular na linku Uniqa putno osiguranje, a putem mail-a ćete dobiti instrukcije za uplatu.

Izaberite opciju za plaćanje koja vam najviše odgovara i čim izvršite uplatu, poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA