Beograd New York Turkish Airlines

Putovala bih u Njujork od 30. jula do 20. avgusta 2012.
Unapred hvala

ODGOVOR

Cena povratne avio karte Beograd New York za poletanje u ponedeljak 30.07.2012 a povratak takodje u ponedeljak 20.08.2012 iznosi 81.320 dinara

To je let preko Turkish Airlines avio kompanije preko Istanbula i ujedno je najpovoljniji za datume koje zelite. U cenu su uracunate sve takse i nemate dodatna placanja.

Da pogledate red letenja preko drugih avio kompanija ili online rezervisete avio kartu za ovaj let kliknite na Beograd New York

Na linku Avio karte do Njujorka pogledajte red letenja i cene za druge datume putovanja

Instrukcije kako da u pet jednostavnih koraka obavite rezervaciju avionske karte pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu.

Karte možete rezervisati i putem telefona, pozivom na broj 0800.085.085 ako zovete iz Srbije sa fiksnog telefona ili na +38162/280029 ako zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona.

Putno osiguranje

Za putovanje u New York poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke i sistem će obračunati cenu za izabrani period i destinaciju. Odmah će vam mailom stići i instrukcije za uplatu osiguranja, pa izaberite opciju za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli u New Yorku

Ukoliko vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Americi, kliknite na link New York - online hoteli i proverite ponudu i cene.

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA