Beograd Newark cena avionske karte

Koliko kosta povratna karta Beograd - Newark (N.Jersi) za avgust ili septembar 2012.godine.
Pozdrav

ODGOVOR

Beograd Newark cena avionske karte

Najjeftinija avionska karta na relaciji Beograd Newark je za polazak u ponedeljak 03.09. a povratak u sredu 26.09.2012.godine.
Cena sa svim uračunatim taksama iznosi 84.271 dinar.
U odlasku let je preko Rima i traje 13 sati i 45 minuta, a u povratku preko Amsterdama i traje 14 sati i 30 minuta.
Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio kartu kliknite na Beograd BEG Newark EWR

Cene avio karata i za druge datume leta proverite na linku Avionske karte do Newark-a

Kupovina avio karte na sajtu

Ukoliko vam neka od ponudjenih opcija odgovara, kartu rezervišite odmah a možete je platiti u roku od 24 sata uplatnicom u bilo kojoj banci ili putem Visa/Master kartica odmah nakon rezervacije. Ili u banci opštim nalogom za uplatu. Detaljno uputstvo kako se vrši rezervacija i kupovina karte na sajtu pročitajte na linku Online kupovina

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona u Srbiji. Za pozive sa mobilnih telefona ili iz inostranstva, naš kontakt telefon je +381-62-280029.

Hoteli u Americi

Ukoliko vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Americi, kliknite na link Online hoteli i proverite ponudu i cene.

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

Uniqa putničko osiguranje

Upotpunite svoje putovanje tako što ćete se odmah i osigurati za period boravka u Americi.
Uvek je poželjno da imate putno osiguranje jer su troškovi u slučaju nezgode jako visoki.
Potrebno je samo da popunite formular na linku Uniqa putno osiguranje i dobićete predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA