Beograd Newark cena leta

Hoću da letim od Beograd do Newaka Njujork. Čujem da imate promotivne cene. Pošao bih oko 20.06. a povratak do 23.08. Neke agencije nude povoljne cene za vaše letove sa Virđin Atlantik. Da li vi možete da mi date vaše cene karte?

ODGOVOR

Cena povratne avionske karte sa svim uračunatim taksama za datume koje želite iznosi 659 evra (75.941 dinar).
U odlasku letite preko Frankfurta i Toronta, a u povratku preko Beča. Proverite sa ambasadom da li vam je potrebna tranzitna viza za Kanadu. Ukoliko ne želite da letite preko Kanade, dostavljam vam i link sa svim ostalim raspoložim letovima, ali su cene malo veće.

Da pogledate red letenja i online rezervišete kartu kliknite na link Beograd Newark

Ukoliko Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan.

Vikendom i za vreme praznika Call Centar ne radi.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde.

Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata do Newarka. Uverite se u to na linku Garancija.

Da pogledate sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hotelski smeštaj - u toku je naša promocija u saradnji sa portalnom booking.com, pa su cene još niže nego inače.

Nudimo mogućnost i prevoza od/do aerodroma ukoliko dolazite sa juga Srbije. Za više detalja kliknite na Transfer od/do Aerodroma

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA