Beograd Njujork Lot promocija

Zelela bih da krenem iz Beograda 20.06.2012. i vratila bih se 20.10.2012. iz Njujorka.
Zanima me koliko bi kostala povratna karta sa aerodromskim taksama?

ODGOVOR

Cena povratne avio karte za studente za poletanje u sredu 20.06.2012 iz Beograda, a za povratak iz Nju Jorka u subotu 20.10.2012 sa svim uracunatim taksama iznosi 71.108 dinara preko Lot avio kompanije. U oba smera letite preko Varsave.

Da pogledate red letenja za ove datume, uporedite cene i online rezervisete karte za ovaj let kliknite na Beograd Njujork

Na linku Avionske karte do Njujorka proverite red letenja i cene za druge datume putovanja

Instrukcije kako da u nekoliko jednostavnih koraka obavite rezervaciju karte pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu.

Karte možete rezervisati i putem telefona, pozivom na broj 0800/085085 ako zovete iz Srbije sa fiksnog telefona ili na +38162/280029 ako zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona.

Uniqa osiguranje

Za putovanje u New York poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke i sistem će obračunati cenu za izabrani period i destinaciju. Odmah će vam mailom stići i instrukcije za uplatu osiguranja, pa izaberite opciju za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli u New Yorku

Ukoliko vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Americi, kliknite na link New York - online hoteli i proverite ponudu i cene.

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA