Beograd San Diego, povratna avionska karta

Pre izvesnog vremena sam tražio kartu za BEG - MBJ - SAN - BEG ali nažalost imao sam problem u planiranju putovanja i moraću da promenim rutu.
Nova destinacija je povratna avionska karta BEG - SAN (San Diego) odlazak 28.02. i povratak 24.03. naravno datumi su fleksibilni u slučaju povoljnije karte.
Može polazak i iz Budimpešte ako je povoljnije.

ODGOVOR

Karta na relaciji Beograd San Dijego za polazak 28.02, a povratak 24.03. iznosi 90.160 dinara preko kompanije Air France.
Na letu u oba smera postoji međusletanje u Pariz i Los Anđeles pa putovanje traje 19 sati i 12 minuta.

Da pogledate kombinacije letova za navedeni datum, kupite ili rezervišete avio karte, kliknite na Beograd BEG San Diego SAN.

Iz Budimpešte cena karte je 62.516 dinara. Kombinaciju letova na ovoj relaciji pogledajte na linku Budimpešta BUD San Diego SAN

Uputstvo kako da kupite kartu preko interneta pročitajte na linku Kako da kupim.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA